| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomo¶ć |
slawek Opiekun Forum

Doł±czył: 13 Lis 2006 Posty: 361 Sk±d: LUBLIN tel. 795777470
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 3:28 pm Temat postu: Nowa strona giełdy ogłoszeniowej branży pszczelarskiej |
|
|
Zapraszam do korzystania z nowej strony z ogłoszeniami. Będ± tam tylko same ogłoszenia i oczywi¶cie bezpłatne. Przy okazji proszę o propozycje jakie kategorie i podkategorie powinny jeszcze powstać. Do każdego ogłoszenia można dodać 3 zdjęcia.
GIEŁDA PSZCZELARSKA
Gwarantujemy wysokie pozycje w wyszukiwarkach tej strony co w dużej mierze pomoże w sprzedaży lub zakupie. _________________ miód | Polski Miód| Pszczela Wola | miody
Pożyczone od Darka ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
pszczelarz Pszczelarz
Doł±czył: 14 Sty 2007 Posty: 27
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 10:38 pm Temat postu: Strona godna pszczelarzy |
|
|
Bardzo dobre rozwi±zanie bo ogłoszenia s± czytelne. Jedyny problem (można darować) to brak wyszukiwarki. Bardzo podoba mi się to że poza ogłoszeniami s± bardzo ważne informacje na temat problemów pszczelarstwa. W szczególno¶ci ten wielojęzyczny informator:
http://gielda.pszczelarz.info/index.php/site/site_sitemap/
Pozdrawiam i przepraszam że nie mam czasu na stałe uczestniczenie na forum. To że nie piszę nie znaczy że nie czytam
Take care |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pszczelarz Pszczelarz
Doł±czył: 14 Sty 2007 Posty: 27
|
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 5:45 pm Temat postu: |
|
|
Widzę że powstała nowa giełda pszczelarska w internecie
Twórca walczy o pozycję jak lew ... spamuje katalogi na maxa zobaczymy co z tego będzie jak mówiły łabędzie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
slawek Opiekun Forum

Doł±czył: 13 Lis 2006 Posty: 361 Sk±d: LUBLIN tel. 795777470
|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 9:52 pm Temat postu: |
|
|
Hmm .. no stara sie mocno ten Pan. Konkurencja wplywa dodatnio na wyniki ujemne. W biznesie nazywaja to niskim koszeniem trawnika.
Bardzo mi sie podoba ta strona gieldy i te bannery - wolne miejsca na reklkamy. _________________ miód | Polski Miód| Pszczela Wola | miody
Pożyczone od Darka ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|