Pszczela Wola INFO - co nowego w Pszczelej Woli. Zapraszamy absolwentów i sympatyków.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
galeria Pszczelipark Dariusz Małanowski
Dobry Miód z Pasieki

Pszczelarskie strony w internecie godne polecenia.

Pszczela Wola Lubelskie Towarzystwo Pszczelnicze Giełda Pszczelarska Przepisy z Miodem Miod Pszczeli szerszenie sławomir trzybiński Polski Zwišzek Pszczelarski CENY MIODU życie miodem słodzone

NAJLEPSZE STRONY O PSZCZOŁACH SERWIS

Absolwenci PTP w Pszczelej Woli 2005-2009

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM ABSOLWENTÓW TP Pszczela Wola Strona Główna -> Absolwenci PTP w Pszczelej Woli
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rudyzwiez

PostWysłany: Pią Lut 12, 2010 11:35 am    Temat postu: Absolwenci PTP w Pszczelej Woli 2005-2009 Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich absolwentów kończących w tych latach. Mam nadzieję, że się odnajdziemy. Mimo krótkiego okresu po ukończeniu szkoły już słuch zaginął po paru osobach. Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
hornet
Opiekun Forum

PostWysłany: Pią Lut 12, 2010 2:56 pm    Temat postu: ... Odpowiedz z cytatem

Witam
Co prawda 2005-2009 to dla mnie dość odległe roczniki, ale zapewne nie jednego z Was spotkałem w Pszczelej. Rudyzwierzu, mam nadzieję, że ich spotkasz. Ja z wieloma kolegami spotkałem się po 20stu latach i cieszę się z tego.
Pozdrawiam
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM ABSOLWENTÓW TP Pszczela Wola Strona Główna -> Absolwenci PTP w Pszczelej Woli Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: